New Days
Wij Introduceren New Days tijdens Buitengewoon Business.

Bij New Days maken wij websites: wij maken het niet gecompliceerder dan nodig is! Jij zoekt een goed werkende en representatieve website die volledig responsive is? Wij kunnen daar voor zorgen!

Webdesign
Onze aanpak is helder en recht door zee. Na een eerste kennismaking vertalen we jouw wensen naar een praktisch voorstel waarbij we niet alleen met je méé, maar ook verder denken. Door gebruik te maken van WordPress, dé standaard op het gebied van CMS, kan iedereen uiteindelijk zelf met zijn website aan de slag. Geen dure onderhoudscontracten als je dat niet wilt. Met WordPress zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos; wij laten dat graag aan je zien! Elk bedrijf is anders, dus elke website is anders. Door de modulaire opzet van WordPress is het eenvoudig om met zogenaamde Plugins extra functies en mogelijkheden toe te voegen. Vertel ons wat je wilt, wij onderzoeken de mogelijkheden en komen met een plan!

Aanvullende diensten
Ben je naast een nieuwe website ook op zoek naar een (nieuwe) huisstijl? Drukwerk en promotiemateriaal? Tekstwriter? Bedrijfsfotografie en video? Wij helpen je ook hier graag mee verder.

Onze stand op Buitengewoon Business
Tijdens Buitengewoon Business staan wij klaar om je te helpen met alle vragen die je maar hebt over webdesign, domeinregistratie/hosting/mail, SEO en grafisch ontwerp.

Ook hebben wij een leuke beursaanbieding voor alle bezoekers van onze stand. Wij hopen je te kunnen verwelkomen op onze stand.

 

New Days
Nieuwstad 73
7201 NM Zutphen
088 7890220
www.newdays.nl
info@newdays.nl

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden