Ik sta op het ZZP-plein!
Op LinkedIn las ik de aankondiging van dit Festival en ik dacht meteen: “Ja, daar wil ik bij zijn!” Ik hou van festivals. Ik werk het liefste met ondernemers. En ik netwerk graag op een creatieve manier. Die drie komen tijdens het Buitengewoon Business Festival perfect samen.
Op een leuke en luchtige manier kennis en ervaringen met elkaar delen maakt iedere ondernemer rijker. Laat je unieke waarde zien en raak geïnspireerd door collega-ondernemers die net weer andere talenten hebben dan jij.
Deze manier van verbinden levert veel op. Dat is óók mijn ervaring bij de creatieve business boosts die ik organiseer voor ondernemers met lef. Op een prachtige buitenplek onder de rook van Apeldoorn werken we aan de thema’s zichtbaarheid, creativiteit en werkplezier. Benieuwd geworden? Kom bij me langs op het ZZP-plein. Leuk om je daar te spreken!
Volg een Power Workshop!
Tijdens het festival geef ik diverse Power Workshops over creatief en innovatief denken. Dit is een onmisbare vaardigheid voor iedere ondernemer die mee wil in deze snel veranderende tijd. Kom out-of-your-box en krijg tijdens mijn Power Workshop:
•Een instant Creatieve Power Boost.
•Een andere kijk op de uitdagingen in jouw bedrijf.
Met een flinke dosis humor én een prettige niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit gaan we in heel korte tijd jouw creativiteit eens even flink aanwakkeren!
Ben je er ook bij op 14-15 november?
Twijfel je nog om het festival te bezoeken? Of misschien overweeg je wel om een plek te huren met je bedrijf? Zal ik wel.. zal ik niet.. In plaats van 20x koffie drinken met prospects de komende maanden, zou je kunnen overwegen om in één keer al die klanten en collega’s te ontmoeten tijdens dit festival. Leuk om je daar te zien!

Alies Dorgelo
Veldmaterweg 9
7345 DR Wenum-Wiesel
www.aliesdorgelo.nl

 

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden