AzTech

Ellen Singer van AzTech Solutions
Exporteren betekent dat de documentatie in een andere taal beschikbaar moet zijn, een taal die u niet volledig machtig bent. Een goede vertaler helpt u om de boodschap die u met zorg in uw eigen taal heeft opgesteld net zo krachtig is in de vreemde taal.

Ik ben Ellen Singer, al meer dan twintig jaar technische vertaler. Ik ben al mijn hele leven geïnteresseerd in de werking van zowel taal en machines, maar ook in reizen en eten en hoe dit zich in verschillende gebieden ter wereld anders heeft ontwikkeld. Ik hou van het ontdekken van een nieuwe cultuur, het liefst met iemand die daar geboren en getogen is.

Doordat ik naar verschillende landen reis voor conferenties over vertalen, meestal als spreker, ken ik vertalers in heel veel landen persoonlijk, mijn netwerk is groot. Deze contacten worden aangesproken wanneer dit voor een van mijn klanten nuttig is.

Bij het vertalen is het zaak om niet alleen te vertalen, maar ook na te blijven denken over het doel van de tekst, of het bericht overkomt zoals in de brontaal of dat herschrijven eigenlijk doeltreffender is.

Doordat ik in een aantal Engelstalige en Spaanstalige landen heb gewoond weet ik veel over de taal en cultuur van deze landen.

Ik sta op deze beurs om u kennis te laten maken met vertalen, niet met een woordenboek maar meer met een taal- en cultuurgids voor uw bedrijf, in mijn talen of die van een collega ergens op de wereld. Ik zet graag mijn netwerk in om voor u een vertaler te vinden die bij uw bedrijf past.

AzTech
Postbus 224
2130 AE Hoofddorp
023 555 30 79
www.aztech.nl
office@aztech.nl

 

 

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden