Bas Mennink

Over hutten bouwen en innovatie

De wereld draait op volle snelheid. Nieuwe technieken openen nieuwe deuren, digitale ontwikkelingen zetten bestaande markten op zijn kop. Ook een kleine ondernemer kan met een briljant idee een heel land ‘disrupten’.

Innovatie gaat niet alleen over techniek, maar net zo goed over mensen en hun gedrag. De wereld verandert zo snel, dat we van ‘plannen en organiseren’ over moeten stappen op ‘improviseren en experimenteren’. Wat dat inhoudt, vertelt Bas Mennink tijdens de sessie ‘Over hutten bouwen en innovatie’.

Hutten bouwen? Ja. Want weet je nog, toen je 8 jaar oud was? Je geen idee had, maar toch (totaal onbevangen) enthousiast een hut ging bouwen? Je nieuwsgierig en leergierig was? En vooral ook heel veel plezier had? Dat komt bij innovatie ook goed van pas, zul je 14 november ervaren.

Bas Mennink is één van de aanjagers van innovatie en ondernemerschap bij Startup Apeldoorn. Bij Startup Apeldoorn zien ze de veranderende wereld niet als bedreiging, maar als één grote kans. Hun missie? Ondernemers en organisaties helpen in een snel veranderende wereld betekenisvolle dingen te blijven doen.

www.startup-apeldoorn.nl

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden