Ik verheug me erop om u de hand te schudden

Als uitgever van het toonaangevende zakenmagazine Driesteden & Noord-Veluwe BUSINESS ben ik uiteraard graag aanwezig op het B2B Festival ‘Buitengewoon Business’. De regionale opzet spreekt mij enorm aan en de locatie vormt een schitterend decor.

Op 14 en 15 november wil ik de activiteiten van het zakenmagazine presenteren, die omvatten ook diverse netwerkevenementen, waarvan de ‘Mobiliteitsdag’ en de ‘Sterkste Schakel’ – de verkiezing van het meest klantvriendelijke bedrijf van de regio – de meeste bekendheid genieten.

Daarnaast wil ik de bezoekers van ‘Buitengewoon Business’ kennis laten maken met ‘FuturePlanner.nl’. Een project dat bedrijven en andere organisaties de mogelijkheid biedt om zich voor te stellen aan scholieren en studenten. Ook kunnen de bezoekers mij vragen stellen over ‘Talentenjager’. Met deze activiteit help ik organisaties bij hun zoektocht naar geschikte kandidaten voor een directie- of managementfunctie.

Ondanks de vele mogelijkheden van online communicatie, blijft het in het zakelijk verkeer boeiend om elkaar te ontmoeten. Om elkaar in de ogen te kijken, ideeën uit te wisselen, te lachen om elkaars ervaringen en plannen te smeden. Ik verheug me erop om u de hand te schudden, als nieuwe relatie of als vertrouwde bekende.

Pieter van de Mosselaar,
Directeur Driesteden & Noord-Veluwe BUSINESS

Driestedenbusiness
Hatertseweg 576-B
6535 ZW Nijmegen
www.driestedenbusiness.nl

 

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden