Essentie Talent

Vanuit een passie voor psychologie de impact van HR op organisaties vergroten. Dat is waar Essentie Talent en oprichter Henk Broekema voor staan.

Essentie Talent helpt organisaties de best passende sollicitant aan te nemen, leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en teamprestaties te vergroten. We werken direct met het MKB en ondersteunen corporate recruitment/L&D initiatieven. Als adviseur, sparringspartner en als expert in de uitvoering.

We zijn gespecialiseerd in het gebruik van de psychologische vragenlijsten van Hogan Assessments. Deze vragenlijsten worden gebruikt door meer dan 70% van de Amerikaanse Fortune 500 en zijn wereldwijd verkrijgbaar in 47 talen. Henk heeft honderden HR Directeuren/Managers, L&D Professionals, Recruiters en onafhankelijke coaches getraind, gecertificeerd en ondersteund in het behalen van resultaten met deze krachtige assessments.

Na zeven jaar wonen en werken in Engeland is Henk in September 2018 met zijn gezin in Deventer komen wonen. Hij heeft Essentie Talent opgericht met als doel ondernemingen in de regio te helpen profiteren van de assessments en diensten die vele internationale bedrijven gebruiken voor hun HR beslissingen.

Tot ziens bij een van de presentaties of op het ZZP-plein bij Buitengewoon Business!

 

Essentie Talent
Pontsteeg 31
7411 KP Deventer
06 463 085 20
www.essentietalent.nl
info@essentietalent.nl

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden