Filmpromo

Filmmakers waar je blij van wordt
FilmPromo maakt films voor de zakelijke markt. FilmPromo heeft commerciële kennis en sales ervaring in huis. Hierdoor zijn onze video’s effectief en altijd doeltreffend voor jouw doel en doelgroep. Tevens bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie aan. Kunnen wij nog meer doen om jou blij te maken?

Verbind en overtuig
Met een doordacht storyboard worden jouw ideeën en wensen omgezet in video. Hierdoor is elke video uniek en afgestemd om doeltreffend te zijn voor jouw bedrijf en doel(groep). Verbindt de klant aan jouw bedrijf of product met een productvideo of een bedrijfsfilm. Video is kort, krachtig en effectief en draagt bij aan een professionele uitstraling van jouw organisatie. Kortom overtuigend.

Mensen beleven meer door video
Dat is wat wij zelf hebben ondervonden bij FilmPromo. Onze slogan is niet voor niets “If you create something to inspire, you know it will impress.” Een video die goed in elkaar zit creëert impact, mensen praten erover en zullen sneller iets delen op social media als zij onder de indruk zijn. Mogen wij deze impact voor jou creëren?

Prettig samenwerken
Wij werken graag aan een lange en prettige samenwerking. Hierdoor weet jij precies wat je aan ons hebt en weten wij precies wat je van ons verwacht. Wij leveren content binnen 7 werkdagen aan jou op. Zo kun je alvast een datum inplannen voor het delen van je nieuwe video content. FilmPromo wil graag jouw vertrouwde filmmaker zijn. Bezoek onze stand 14 en 15 november om alvast kennis te maken met ons enthousiasme. Nu al nieuwsgierig, bezoek dan onze website www.filmpromo.nl.

Buitengewoon Business
Op LinkedIn kwam dit zakelijke evenement voorbij en het trok meteen mijn aandacht. Dit buitengewone ondernemen is precies wat ik zelf voor ogen heb. Ik geloof dat wanneer je “gewoon” onderneemt jij jouw klant en onderneming te kort doet. Je bent ondernemer geworden om juist je klanten optimaal van dienst te zijn en je bedrijf in de markt te zetten.

Het is prachtig en uniek dat je op het Buitengewoon Business Event buitengewone ondernemers leert kennen, van hen mag leren en inspiratie mag opdoen. Tevens is het een geweldige kans om mijn bedrijf aan andere ondernemers te laten zien.

Ondernemers grijp de kans om dit event bij te wonen. Grijp de kans om 2 dagen lang inspiratie en kennis van andere buitengewone ondernemers op te doen. Misschien nog wel belangrijker dan bovenstaand, laat zien dat jij ook een buitengewone ondernemer bent.

Een cinematische groet,

Wesley van Deventer

Filmpromo
Warenargaarde 705
7329 GP Apeldoorn
06 296 277 49
www.filmpromo.nl
info@filmpromo.nl

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden