Go Ahead Eagles

Home of Football: rijke historie, enerverend heden
Sinds 1920 is de Vetkampstraat in Deventer de thuishaven van Go Ahead Eagles. Voetbalhistorie komt nog altijd tot leven in het Home of Football. Het is de plek waar landskampioenschappen werden behaald en waar spelers als Jan Kromkamp, Marc Overmars, Wietse Veenstra, Bert van Marwijk en Paul Bosvelt werden klaargestoomd voor een rijke, internationale carrière. Als een van de weinige stadions in Nederland bevindt De Adelaarshorst zich nog middenin de stad en de authentieke voetbalsfeer op de tribunes tijdens een Avondje Eagles wordt alom geroemd.

Ongedwongen zaken doen in sfeervolle omgeving
In de Business Club van Go Ahead Eagles kunt u op wedstrijddagen genieten van een avondvullend programma in een ongedwongen en sfeervolle omgeving. De Rabo Lounge, Dusseldorp Lounge, Van Wijnen Lounge en ‘bruin café’ The Pub zijn allemaal even smaakvol ingericht. Er is voor iedereen volop gelegenheid om bij elkaar aan te schuiven en onder het genot van een hapje en een drankje (zakelijk) contact te leggen met elkaar.

Home of Business
Als grootste zakelijke platform van de regio’s Salland en Stedendriehoek is de Business Club van Go Ahead Eagles ook buiten de wedstrijddagen om hét Home of Business. De partners van de club lopen uiteen van grote bedrijven en MKB’ers tot ZZP’ers en kleine zelfstandigen. Er heerst een grote onderlinge gunfactor bij de leden van de Business Club, die elkaar meerdere malen per maand bij tal van evenementen ontmoeten. Het commerciële team van Go Ahead Eagles organiseert, faciliteert en legt verbindingen. Zodat De Adelaarshorst ook úw Home of Business wordt.

 

Go Ahead Eagles
Vetkampstraat 1a
7416 WK Deventer
0570 621 357
www.ga-eagles.nl/business
commercie@ga-eagles.nl

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden