Gradatus

Mensen laten voelen dat ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Dat ze mogen inzien waar ze allemaal toe instaat zijn, dat hun bijdrage ertoe doet, dat jóuw bijdrage ertoe doet.

Dat je volop kunt genieten van het leven, zonder angsten, overtuigingen en belemmeringen. Dat is mijn motivatie om te coachen, mijn bijdrage aan het grote geheel. Ik vind het eervol mensen te mogen begeleiden tijdens hun verandering.

Het Buitengewoon Businessfestival zal voor mij de eerste maal op een beursvloer zijn en dat vind ik best spannend. Als coach en vertrouwenspersoon versta ik mijn vak en weet ik heel goed waar ik mee bezig ben. Het daarmee naar buiten komen is voor mij wel wat anders maar met veel plezier stap ik in deze uitdaging.

Graag nodig ik u uit bij mij op de stand langs te komen om kennis te maken en mij te laten ervaren hoe het is om jezelf zichtbaar te maken.

Gradatus betekent stap voor stap en is ontstaan uit liefde en gedrevenheid voor het vak. Mijn diensten zijn (trauma)coaching & externe vertrouwenspersoon.

Met vriendelijke groet,

Dennis van den Brand

Gradatus
De praktijk
Koning Lodewijklaan 588
7314 GV Apeldoorn
06 502 453 80
www.gradatus.nl
info@gradatus.nl

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden