Jeroen Hulleman

X-factor van goed werkgeverschap!

Jeroen Hulleman werkt voor diverse bedrijven binnen het MKB als HR-adviseur. Met zijn bedrijf Werkend Talent helpt hij ondernemers bij goed werkgeverschap. Als externe afdeling Human Resource (HR) biedt zij ondersteuning bij diverse personeelsvraagstukken op het gebied van in-, door- en uitstroom.

De huidige arbeidsmarkt is gespannen, goed gekwalificeerd personeel is schaars. Het is daarom van essentieel belang om, naast werving van personeel, ook als ondernemer in te zetten op behoud van je medewerkers en zo de achterdeur gesloten te houden. Hoe kun je als Midden- en Kleinbedrijf concurreren met de grote jongens om goed gekwalificeerd personeel? Hoe blijf je aantrekkelijk als werkgever? In zijn workshop “(naam)” geeft hij praktische tips en handvatten aan MKB-ondernemers om medewerkers aan je organisatie te binden en eenvoudig een goed personeelsbeleid neer te zetten.

Jeroen verzorgt tijdens Buitengewoon Business ook de presentatie van ‘Ondernemerscafé On Tour’, een programma van RTV Apeldoorn op donderdag 15 november. Hierbij worden ondernemers en sprekers voor de camera geïnterviewd.

 

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden