Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen

Betalingsverplichtingen moeten worden nagekomen. Daar staan wij voor. Wij focussen ons op het voorkomen, terugdringen en beheersen van betalingsachterstanden. Betalingsachterstanden lossen wij voor onze opdrachtgevers op met een gedegen incassobeleid. Denkt u daarbij aan het beheer van het debiteurenproces, maar ook het verzorgen van de minnelijke en gerechtelijke incasso. Onze insteek is om zaken zoveel mogelijk op een minnelijke wijze op te lossen. Kenmerkend daarbij is onze persoonlijke benadering waarbij wij onder andere huisbezoeken afleggen, en waar geen minnelijke oplossing mogelijk is, wij ook de gerechtelijke incasso uitvoeren.

Onze kracht is dat wij alle disciplines in eigen huis hebben: incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders. Zo hebben wij een eigen juristenafdeling, zodat wij onze opdrachtgevers ook in juridische procedures bijstaan met raad en daad.

Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij dé juridische specialist in Apeldoorn en omstreken. Lokaal zakendoen vinden wij belangrijk. Daarom doen wij mee met Buitengewoon Business. Wij hopen met nog meer ondernemers uit de regio in contact te komen en een waardevolle samenwerking aan te gaan.

Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen
Emmalaan 1
7315 AK Apeldoorn
055 577 28 28
www.mkarreman.nl
info@mkarreman.nl

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden