Ledschermbus.nl

Ledschermbus.nl is een jong bedrijf, gespecialiseerd in unieke oldtimers met mobiele ledscherschem. De mobiele schermen zijn altijd en overal inzetbaar. Op een evenement, festival, bedrijfsfeest, presentatie, opening, jubileum, bruiloft enzovoorts.
Op de schermen kunt u uw boodschap of promotie zeer goed onder de aandacht brengen van uw publiek of gasten.De combinatie van de oldtimers en de ledschermen maakt de voertuigen tot een grote eyecatcher!

Daarnaast verhuren wij ook nog een groot beamerscherm van 8x6 meter voor grote presentaties in zalen of hallen of voor gebruik als indoor- of outdoorbioscoop.In de sporthal, bij de vereniging, in het park, op het strand , alles is mogelijk.

Ook verhuren wij : de TUKTUKBAR, een prachtig mobiele barmodule achterop de tuktuk. Van warm eikenhout met etage en sfeervolle ledverlichting. De etage kan naar wens worden verschoven of eraf gehaald, dan heeft u een grote tafel voor o.a. een buffet op te zetten !  De bar kunt u gebruiken als champagnebar, welkomstdrankjes bij binnenkomst, cocktailbar etc.  Naar wens kunnen wij ook de catering(drankjes) voor uw verzorgen, maar ook uw cateraar kan dat natuurlijk doen (of zelf).

Op de beurs staan wij met onze VW bus bij de entree. De tuktuk met ledschermen vindt u in onze stand. Bij boeking tijdens de beursdagen ontvangt u 25% korting op de huurprijzen !
Wij zien u graag in onze stand, zodat wij alle ins en outs kunnen vertellen over de mogelijkheden van onze voertuigen met mobiele ledschermen.

Rick Veldhuizen (owner)

Ledschermbus.nl
Industrieweg 1f
1619 BZ Andijk
06 462 062 57
www.ledschermbus.nl
rick@ledschermbus.nl

 

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden