Lilian van der Gugten

Hoe vergaat het je als je voor een groep moet spreken? Gaat je dat makkelijk af of zinkt je de moed in de schoenen, met klamme handen, klotsende oksels en knikkende knieën? Voor veel mensen is dat een heel herkenbaar scenario. En dat terwijl het zo leuk kan zijn om ontspannen je verhaal te houden en je toehoorders, zakelijk of privé, een prettige ervaring te bezorgen. Dat is te leren, bij Apeldoorn Toastmasters, in een ontspannen en positieve sfeer.

Aan de hand van een stappenplan oefenen we met elkaar in het spreken voor een groep. We zijn er allemaal met hetzelfde doel, en we zijn allemaal aan het leren. Dat schept een band en een veilige omgeving. We leren van elkaar. Elkaar feedback geven nemen we heel serieus. Altijd opbouwend, maar zeker ook kritisch.

Apeldoorn Toastmasters is in 2013 opgericht en is een Nederlandstalige club. Wij maken deel uit van Toastmasters International, een non-profit organisatie met meer dan 350.000 leden wereldwijd.

De club bestaat gemiddeld uit zo’n 32 leden. Sommigen zijn al jarenlang lid van Toastmasters, anderen zijn net begonnen. Wij komen bij elkaar in ’t Cafeetje van Marja in Apeldoorn. Dat is dan exclusief voor ons geopend.

Nieuwsgierig geworden? U bent altijd van harte welkom als gast een avond mee te maken.

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden