Maarten Klos

Groeipijn bij medewerkers

“Hoe kan jij jezelf en jouw medewerkers effectief ontwikkelen zonder dat het pijn gaat doen?

Intro: durf jij het aan in jouw spiegel te kijken?

Tijdens de workshop over groeipijn gaan we dieper in op de ontwikkeling van medewerkers, managers, werkgevers en jijzelf, kortom de groei van mensen. En we kijken naar de  ‘groeipijnen’ die die ontwikkeling eventueel met zich mee kan brengen.

Zijn wij ons altijd bewust van ons gedrag, van wie we zijn en hoe we ons gedragen? Wie zijn wij eigenlijk? Zijn wij ons denken, zijn wij ons voelen? Hoe kijken wij naar ons zelf en hoe kijken anderen naar ons? Kunnen wij eigenlijk wel objectief naar ons zelf kijken?

We gaan onderzoeken waar ons gedrag vandaan komt en we gaan een eerste stap zetten hoe je belemmeringen weg kan nemen om jouw eigen gedrag te kunnen veranderen om zo te kunnen groeien. Durf jij het aan?

De workshop wordt verzorgd door Maarten Klos van Infortraining. Met Infortraining helpt hij bedrijven met het ontwikkelen door middel van training en coaching op communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast helpt hij bedrijven met het structureel en duurzaam ontwikkelen van hun medewerkers en ondersteund hij bij het ontwikkelen van een positief leer en werkklimaat. Met als doel: ‘Medewerkers die met plezier naar het werk gaan en met voldoening weer naar huis’.

 

Maarten Klos

Trainer / coach

 

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden