MarketingFX

Introductie nieuw marketing concept tijdens Buitengewoon Business
Als marketingbureau en softwarebedrijf uit de Stedendriehoek zijn wij actief met onze diensten en producten in 27 landen en bedienen wij met ons team van bloemschikkers, nerds en bobo’s voornamelijk bedrijven uit de Automotive Sector. Een korte samenvatting van MarketingFX.

Marketing Automatisering met Relevante contactmomenten

Waar wij heel goed in zijn, is het ontwikkelen van relevante contactmomenten met klanten en het automatisch uitrekenen ervan. Het koppelen en verrijken van data, het zelf maken of laten maken van online en offline communicatie templates en het versturen van contactmomenten via onze huisgemaakte oersimpele software.
Wat wij voor de autobranche in 15 jaar hebben ontwikkeld, maken we ook beschikbaar voor ondernemers uit andere branches. Hiervoor hebben wij onze software universeel gemaakt en is ons optionele marketing en communicatie dienstenpakket opnieuw ingericht.

Ons doel op Buitengewoon Business; kennis delen, inspireren…
We hebben een duidelijke doelstelling met onze deelname aan Buitengewoon Business. Het meedenken over de contactmomenten met uw prospects en klanten en inzicht geven in nieuwe processen om hier goed mee om te gaan. Hopelijk wordt dit ervaren als inspirerend.

… en informatie winnen

Anderzijds zoeken wij aansluiting in de markt buiten de autobranche en nemen we wat te proeven mee voor de ondernemende bezoekers. We zijn benieuwd naar de spontane likes die we op 14 en 15 november mogen ontvangen.

MarketingFX
Brinkhorst 15B
7207 BG Zutphen
0575 510 524
www.marketingfx.nl
info@marketingfx.nl

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden