Michael Boud

Workshop: Sollicitanten veranderen in merkambassadeurs!

Een sollicitant is een ambassadeur van jouw organisatie!

Het sollicitatietraject is daarom essentieel voor de beleving van een kandidaat. Uit ons onderzoek onder ruim 6000 sollicitanten blijkt dat de meeste procedures slechts met een mager zesje worden beoordeeld.

Het allereerste (digitale) contact met de bedrijven gaat wél goed en wordt gewaardeerd met een 8. Daarna gaat het bergafwaarts. Vele sollicitanten geven aan dat het lastig is om met de juiste persoon in contact te komen. Door vaak onpersoonlijke en geautomatiseerde afwijzingen voelen zij zich slechts een nummer. Deze onderdelen zijn dus dik onvoldoende.

Na zo’n ervaring is het niet heel waarschijnlijk dat ze het bedrijf aanbevelen. Werk aan de winkel en optimaliseer de kandidaatsreis!

In deze workshop leer je:

  • alles over de ultieme kandidaatsreis.
  • hoe je de sollicitatie-ervaring kan verbeteren en succesvol kan inzetten voor werving, referral recruitment en reputatiemanagement.

 

Over Michael Boud

Michael is mede-oprichter van de Search & Co Groep en grondlegger van het candidate experience-model dat hij sinds 2013 heeft ontwikkeld en in de praktijk brengt. Hij is senior partner, verantwoordelijk voor marketing, strategie en commercie. Gespecialiseerd in recruitmentmarketing en helpt bedrijven daarom om een positieve invloed uit te oefenen op hun merk via sollicitanten in de zogenaamde ‘candidate journey’. www.candidateexperiencemarketing.nl

 

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden