Michiel Fit

Als personal trainer help ik mijn klanten hun doelen, zoals afvallen, gespierder worden of fitter worden, te behalen. Maar samen gaan we voor meer! Hoe staat het met jouw geluk in het leven? Weet jij welke vormen van stress jouw leven (vaak onbedoeld) beïnvloedt?
Ik ben de bedenker van de Smitmissie, wat niets anders is dan een persoonlijke missie voor iedereen. Jouw gezondheid zal een boost krijgen, jouw leven zal kwalitatief verbeteren én je zal energieker zijn in het dagelijks leven! Voetballen met de kleinkinderen? Laat ze maar komen, want zowel oma als opa is er klaar voor!

Ik bied mijn pakketten aan voor individuen en voor bedrijven. Voor bedrijven betekent dit gezondere werknemers en directe verlaging van de ziektekosten!

Ohja, zelf heb ik ook een eigen missie: het leven van 1 miljoen mensen verbeteren!

Wat kun je van mij verwachten op de beurs? Ik wil een inspiratiebron zijn voor andere ondernemers en natuurlijk zal het leuk zijn om nieuwe klanten te mogen verwelkomen. Ik vind het geweldig om andere mensen te inspireren, zowel op het gebied van lifestyle als ondernemen!

Michiel Fit
06 295 876 78
www.michiel.fit
info@michiel.fit

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden