Rocky Fit

Bewezen workout voor ondernemers in Apeldoorn
Al jarenlang trainen wij ondernemers in Apeldoorn. Ondernemers die wij ‘aanpakken’ met een full body workout waarbij kickbokstechnieken als basis worden gebruikt. We werken aan conditie, uithoudingsvermogen, reflexen en spieropbouw. Maar er is misschien nog wel een betere reden waarom onze klanten klant blijven…

Koppie leeg…
Ondernemers hebben gemiddeld genomen meer aan hun hoofd dan medewerkers in loondienst. Die stelling durven wij wel in te nemen. Wij horen van veel ondernemers dat zij blijven komen om vooral de mentale aspecten van de training. Je kunt stoom afblazen op een positieve manier, het zelfvertrouwen wordt groter en je wordt assertiever in het dagelijkse leven door onze pittige worjouts. Je fysieke én mentale grenzen worden onder goede begeleiding verlegd.

Waarom Buitengewoon Business?
Begin dit jaar hebben wij kleur bekend door duidelijk te kiezen voor het trainen van ondernemers in de Stedendriehoek. Een voormalig partner is een andere weg ingeslagen, de Rocky Fit formule is helder op papier gezet en de gym aan de Aalbert Cuyplaan is grondig verbouwd. Simpel gezegd zijn wij op zoek naar nieuwe klanten om met ons team van trainers aan de slag te gaan.

Met een aantrekkelijk introductiepakket maken wij graag kennis met u op 14 of 15 november aanstaande. En waar kan dan nou beter dan op één van de mooiste sportlocaties in Apeldoorn.

Rocky Fit Apeldoorn
Aalbert Cuyplaan 13B
7312 NA Apeldoorn
06 150 016 58
www.rocky-fit.nl
info@rocky-fit.nl

Rocky Fit Zutphen
Rijksstraatweg 61
7231 AC Warnsveld
06 150 016 58
www.rocky-fit.nl
info@rocky-fit.nl

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden