Stappenbelt Specialized Concept Store

Sinds 1992 is Stappenbelt gevestigd aan het Kanaal Noord in Apeldoorn. Hier vind je een fietsenwinkel voor de liefhebber van mooie en bijzondere fietsen. Sinds 2011 is Stappenbelt overgestapt op het merk Specialized. Dit betekent dat er nog enkel fietsen van het merk Specialized worden verkocht, alsmede ook de bijbehorende accessoires. Voor iedere fietser is er wat wils bij Stappenbelt. Of dit nu gaat om extravagante racefiets of een mountainbike voor een beginner, alles is mogelijk.

Sinds enkele jaren bevindt Specialized zich op de e-bike markt. Een geheel nieuwe uitdaging die Specialized met beide handen heeft aangepakt. Tijdens de ontwikkeling van de eerste Turbo was het design al vooruitstrevend. Een geheel nieuw ontworpen fiets waarbij de accu in de onder buis van de fiets is verwerkt. Nu, enkele jaren na het eerste model zit ook de motor in het midden van de fiets. Het maakt de fiets stabiel en makkelijk handelbaar. Het gebruik van een riem aandrijving maakt de motor fluister stil.

Tijdens Buitengewoon Business op 14 & 15 november laten we je graag kennis maken met deze e-bikes. Natuurlijk zullen enkele Specialized racefietsen en mountainbikes ook ten tonele verschijnen.

We verheugen ons er op je te mogen begroeten in onze stand!

 

Stappenbelt Specialized Concept Store
Kanaal Noord 152
7322 AC Apeldoorn
055 367 17 46
www.stappenbelt.com
apeldoorn@stappenbelt.com

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden