Startup Apeldoorn
Wij zijn een platform voor ondernemerschap en innovatie in Apeldoorn. Want stel je voor: één plek, waar startups, onderwijs, zorg, zelfstandig ondernemers en mensen in loondienst allemaal terecht kunnen. Waar ze op vernieuwende manieren kunnen samenwerken, inspiratie op kunnen doen en van elkaar kunnen leren. Daar lopen wij warm voor.

Verandering zien wij als grote kans
Bij Startup Apeldoorn zien we de veranderende wereld niet als bedreiging, maar als één grote kans. Om mooie dingen te realiseren, gave samenwerkingen op te zetten, en (maatschappelijke) uitdagingen het hoofd te bieden. Onze missie? Apeldoornse ondernemers en organisaties helpen in een snel veranderende wereld hun belangrijke werk te blijven doen.

Aanjagers van innovatie en ondernemerschap
Als aanjagers van innovatie en ondernemerschap werken wij zowel in opdracht als op eigen initiatief aan vraagstukken. Onze stijl is daarbij altijd hetzelfde: actief, creatief en in samenwerking met zoveel mogelijk betrokken partijen. In 2018 zijn we onder andere betrokken bij projecten rond onderwijsinnovatie, herbestemming van vastgoed en het creëren van een broedplaats voor startups en andere creatieve en innovatieve ondernemers in Apeldoorn.

Tot 14 november!
Wij zijn altijd op zoek naar startups en andere innovatieve ondernemers. Kennen we elkaar nog niet, dan brengen we daar dus graag verandering in! Ook ontmoeten we graag ondernemers en organisaties die op zoek zijn naar procesbegeleiding, creativiteit en aanmoediging bij hun challenges op het gebied van innovatie en ondernemerschap. Graag tot ziens dus, tijdens onze sessie ‘Over hutten bouwen en innovatie’ of ergens anders tijdens Buitengewoon Business!

 

Startup Apeldoorn
Zwitsal Terrein, Ingang Noord
Vlijtseweg 144
7317 AK Apeldoorn
www.startup-apeldoorn.nl

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden