Suzanne Reep

Leve(n)lang Gelders vakmanschap

Sleutelen aan jouw toekomst!

Gelderland wil het tekort aan technisch personeel aanpakken. Om dat te bereiken, verbindt de provincie Gelderse bedrijven en scholen met landelijke brancheorganisaties, vakbonden en techniekfondsen. Al die krachten hebben we nu gebundeld in het actieplan Leve(n)lang Gelders Vakmanschap. Daarmee ontwikkelen we gesubsidieerde om-, bij- en herscholingstrajecten om de technische arbeidsmarkt in Gelderland beter te laten functioneren.

Leve(n)lang Gelders Vakmanschap richt zich op vier specifieke doelgroepen. Werkzoekenden en mensen met een baan buiten de technische sector bieden we scholing aan om vakkennis te verkrijgen. En werknemers en zzp’ers in de technische branche stellen we in staat zich bij te scholen. En of je nou jong, 45+, man of vrouw bent, voor ons schuilt in iedereen technisch vakmanschap.

Suzanne Reep ondersteunt het project als een van de arbeidsmarktcoaches. En tijdens de workshop zal zij vertellen over het project, over de stand van zaken nu het project een half jaar loopt. En tevens wordt er gekeken hoe er nog meer verbinding binnen de provincie gemaakt kan worden ter ondersteuning van dit project.

www.geldersvakmanschap.nl

 

 

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden