Suzanne Reep

Van hokjes naar puzzelstukjes

Naast de vraag: ‘Hoe kom ik aan goed personeel?’, is er nog een belangrijke vraag:
Hoe zorg je voor jouw huidige groep van werknemers? Hoe houd je ze betrokken, gemotiveerd en verbonden aan jouw organisatie? En hoe creëer je een plek waar mensen willen werken en dus bij jou komen solliciteren?

Vanuit onderzoekt blijkt dat een grote groep mensen niet gemotiveerd aan het werk is. Ze voelen zich niet betrokken, tonen geen initiatief en staan niet open voor ontwikkeling. Hoe krijg je deze mensen duurzaam en betrokken aan het werk?

Zie de organisatie als de puzzel en alle medewerkers als de puzzelstukjes. Zonder hen is er geen organisatie. Mensen zijn je kapitaal! En mensen hebben ruimte nodig om zich te ontwikkelen, om het beste uit zichzelf te halen. Dat is een natuurwet, die we graag benutten. Tijdens deze workshop gaan wij hier verder op in.

Suus Reep werkt als zelfstandig P&O adviseur, coach, procesbegeleider. Zij daagt werkgevers, leidinggevenden en werknemers uit om de transitie te maken van ‘gesprekken tussen functies’ naar ‘dialoog tussen mensen’. En ze nodigt mensen uit om het dialoog met zichzelf aan te gaan. Dat zijn de eerste belangrijke stappen binnen inclusief, sociaal ondernemerschap en duurzame inzetbaarheid.

 

 

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden