Synensis

De juiste mensen op de juiste plek! Wij zoeken een baan die aansluit bij ambities en interesses, wij zorgen ervoor dat mensen met plezier naar hun werk gaan. Waar persoonlijke kwaliteiten optimaal ingezet worden en talenten tot bloei komen. Voor mensen die gedetacheerd worden, die via ons een baan vinden evenals voor onze eigen mensen, wij gaan voor de ultieme match.

 

Het vinden van de beste combinatie van mensen en hun baan, het samenvoegen van vraag en aanbod zien wij als onze externe missie. Synensis bouwt aan langdurige relaties. Transparantie gecombineerd met onze expertise zijn hierbij belangrijke bouwstenen. Een optimale balans creëren tussen werk, opleiding en privé, een missie voor onze interne organisatie.

 

Synensis + uitzenden = de juiste man op de juiste plek

Als uitzendbureau hebben wij een opdracht: het vinden van de beste combinatie van mensen en hun baan. Synensis zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek!

 

Synensis + payrolling = uw personeelszaken deskundig en flexibel geregeld

Gemotiveerd en gekwalificeerd personeel zo flexibel mogelijk inzetten? Weinig tot geen tijd voor administratieve handelingen? Payrolling is de ideale oplossing!

 

Synensis + backoffice = continuïteit gegarandeerd

Heeft u ZZP’ers onder contract of huurt u regelmatig ZZP’ers in? U wilt zekerheid dat u werkt conform de laatste ontwikkelingen? U wilt geen ingewikkelde administratie bijhouden en de risico’s onder controle houden? Synensis neemt uw backoffice werkzaamheden uit handen!

 

Synensis + werving & selectie = de ideale match

U bent op zoek naar nieuwe medewerkers, maar u heeft geen tijd voor langdurige procedures. Synensis kiest voor een persoonlijk wervingsplan, het kost u minder tijd en na de kennismaking kunt u de kandidaat direct in dienst nemen.

Synensis
Hoofdstraat 19c
7311 JS Apeldoorn
055 767 60 50
www.synensis.nl
apeldoorn@synensis.nl

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden