Van Mossel Kia present tijdens Buitengewoon Business

Voor een prominente speler op de zakelijke markt als Van Mossel Kia was het een absolute no brainer toen gevraagd werd of ze aanwezig wilde zijn tijdens het Buitengewoon Business Festival. Deze vindt plaats op 14 en 15 november a.s. in de Omnisport te Apeldoorn. “Wij onderscheiden ons graag van de rest. Dit is exact wat deze beurs ook doet, namelijk ondernemers op een andere manier met elkaar verbinden”, aldus Carien Jeronimus, Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Apeldoorn. Gedurende beide dagen zullen Accountmanagers Peter Happel en Robbin Witteveen de stand gaan bemannen. Zij heten alle ondernemers van harte welkom en praten ze graag bij over de laatste ontwikkelingen in de automotive sector. Daarnaast zijn Peter en Robbin ook nieuwsgierig naar de inzichten van alle bezoekers. Tot slot nemen zij vanzelfsprekend meerdere mooie Kia modellen mee, welke een mooie plek krijgen in- en buiten de Omnisport locatie.

Van Mossel Kia maakt deel uit van de Van Mossel Automotive Groep, welke met bijna 2.000 medewerkers in bijna 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Het bedrijf telt bijna 80 vestigingen in Nederland, België, Duitsland & Frankrijk. De Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Ford, Kia, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, smart, SEAT en ŜKODA. Met drie Mega Occasion Centra verdeeld over het land, vindt men bij hun ook een indrukwekkend aanbod aan gebruikte auto’s. Jaarlijks verkoopt de groep meer dan 60.000 auto’s. Onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep is verder een eigen leasemaatschappij – International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Autolease, J&T Autolease en DirectLease. Met een wagenpark van zo’n 70.000 voertuigen, is International Car Lease Holding qua omvang de 3de grootste leasemaatschappij in Nederland.

Naast de dealer & lease bedrijven kunt u bij de Van Mossel Automotive Groep ook terecht bij een van de 15 Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten of Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens.

Kortom, Van Mossel kan voorzien in uw mobiliteitsbehoeften en alle facetten hieromheen. Bezoek daarom de stand tijdens Buitengewoon Business en laat u aangenaam verrassen door Peter en Robbin!

Van Mossel Kia
Oude Apeldoornseweg 40b
7333 NS Apeldoorn
www.vanmossel.nl/kia

 

Buitengewoon Business
055 3600975
www.buitengewoonbusiness.nl
info@buitengewoonbusiness.nl

Bezoekadres
Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

 

 

 

Buitengewoon Business is een gezamenlijk initiatief van Totaal Organisatie en Libéma
Algemene Voorwaarden