Een nieuw bedrijfspand? Vier dingen waar je aan moet denken!

Of het nou is omdat het oude gebouw niet meer volstaat, omdat jouw onderneming te hard groeit of omdat je simpelweg wil verhuizen, wanneer je een nieuw bedrijfspand intrekt zijn er een hoop dingen waar je aan moet denken. Allereerst: gefeliciteerd met je verhuizing. Je gaat hier vast veel plezier van hebben. Helaas moet je eerst nog even flink aan de bak. Projectinrichting van je kantoor uitbesteden is bijvoorbeeld een goed idee. Dit zijn vier dingen waar je aan moet denken als jouw bedrijf gaat verhuizen naar een nieuw bedrijfspand.

Kantoorinrichting

Jij en je werknemers krijgen een nieuwe werkplek en dit moet natuurlijk een prettige omgeving worden. Denk daarom goed na over de kantoorruimte. Is er voldoende licht en ventilatie aanwezig? Gaan de oude meubels mee of koop je nieuwe? Welke kleuren komen er op de muur? Je kunt jezelf een hoop stress besparen door de kantoorinrichting uit te besteden, bijvoorbeeld aan Inside Office

Aanschaf noodzakelijke goederen

In de loop der jaren hebben zich in je oude bedrijfspand spullen opgestapeld waar je misschien niet aan denkt, maar die wel nodig zijn. Denk aan stomme dingen als een wc-borstel, prullenbakken, pennen of voldoende tape. Maak een lijstje van de dingen die nodig zijn in het nieuwe pand en sluit een dealtje met je vaste groothandel.

Wat valt er te winnen op het gebied van duurzaamheid?

Nu je naar een nieuw pand gaat, kun je ook stappen zetten op het gebied van duurzaamheid. Loop eens met een expert door je nieuwe pand. Is het bijvoorbeeld mogelijk om zonnepanelen op het dak te installeren? Hoe staat het met de isolatie van het pand en zijn er mogelijkheden om minder afhankelijk te worden van gas? Al deze investeringen kosten in eerste instantie een paar centen, maar na een aantal jaar ga je dit terugverdienen en je helpt bovendien de planeet een handje.

Een knusse kantine

Tot slot moet er tussen het werk door ook pauze gehouden worden. Denk na over een knusse kantine waar jij en je werknemers echt even goed tot rust kunnen komen. Idealiter krijgt je kantine echt een soort huiskamersfeer, in plaats van een paar kale stoeltjes en tafeltjes. Investeer dus in wat leuke decoratie en fijne meubels en kies een gezellig kleurtje voor op de muur. Indien je er niet uitkomt, kun je een professional inschakelen die je kan helpen met de projectinrichting. Online is er veel te vinden, dus boek die afspraak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *