Een upgrade voor je kantoorruimte in vier stappen

Een mooie kantoorruimte is cruciaal voor de productiviteit van jouw kantoor. Wanneer men kan werken in een prettige omgeving, bevordert dat het werkplezier en daarmee ook de productiviteit. Kan jouw kantoor wel een upgrade gebruiken? Je kunt zoiets deels uitbesteden met kantoorinrichting door MV kantoor. Bij het inrichten van een kantoor draait alles om balans. Je moet de rust zoveel mogelijk bewaren en tegelijkertijd een gezellige sfeer creëren. Zo geef jij in vier stappen je kantoor een fantastische upgrade.

Kleurtje op de muur

Een fris kleurtje op de muur kan je kantoor ontzettend veel goed doen. Ga eens op zoek naar een mooie verf. Let wel op dat kantoorruimte voor een productieve werksfeer vooral rust moet uitstralen, daarom zijn lichte kleuren het best. Wit, grijs, lichtgroen of lichtblauw zijn bijvoorbeeld uitstekende keuzes. Wil je toch een wat fellere kleur op de muur? Verf dan maar één muur in plaats van allemaal.

Nieuwe meubels

Zijn de kantoormeubels ondertussen flink aan vervanging toe? Je kunt terecht bij MV kantoor voor uw kantoormeubelen. Goede kantoormeubelen zijn ergonomisch ontworpen en makkelijk verstelbaar, zodat al jouw, wat hun lichaamslengte ook is, werknemers een prettige zithouding aan kunnen nemen en zonder nek- en rugklachten thuiskomen na een lange dag werk. 

Decoratie

Decoratie is ingewikkeld. Een niet gedecoreerd kantoor ziet er ongezellig en klinisch uit, te veel decoratie leidt daarentegen ontzettend af. Zoek daarom naar een goede middenweg. Misschien hebben jullie ooit een leuke bedrijfsfoto laten maken die je afgedrukt op canvas op kan hangen. Ook kleine schilderijtjes of andere kunst doet het in een kantoorruimte altijd goed. Je kunt naar een galerie om mooie kunst te kopen, maar bij de standaard woonwinkels kun je vaak ook al mooie decoratie kopen

Groen

Tot slot kan jouw kantoor letterlijk nieuw leven ingeblazen worden met een paar planten. Ga voor vetplanten, deze hebben weinig water nodig en zullen dus niet snel verdorren. Planten in een kantoorruimte zuiveren de lucht, waardoor iedereen gezonde lucht inademt en productiever kan werken, zonder hoofdpijn aan het einde van de dag. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond dat mensen zich rustiger en blijer voelen in de aanwezigheid van planten. Ga dus op zoek naar een paar mooie hangplantjes of naar een boompje voor in de hoek van de ruimte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *