Hoe gaat bestellen bij PLC2Day in zijn werk?

Wanneer er een bestelling gedaan moet worden bij PLC2day is het altijd goed om te weten hoe dit in zijn werking gaat. Het is zeker een eenvoudige handeling om het juiste product te zoeken op de website. De website is erg toegankelijk waardoor het zoeken naar het product ook eenvoudig is.

Zoeken naar producten

Wanneer je een product zoekt kan dit op een eenvoudige manier door in de zoekbalk te zoeken naar het desgewenste product. Het is juist nog handiger zoeken door het onderdeelnummer waarnaar op zoek is in te tikken in de zoekbalk bovenin.

Wordt er het onderdeelnummer van een fabrikant ingevoerd dan krijg je de beste zoekresultaten te zien. Op een onderdeel kunnen ook meerdere nummers staan. Zo kan er een artikelnummer, ID-nummer of typenummer er op staan. Probeer dan ook alle opties om op zoek te gaan naar het juiste onderdeel.

Omdat er een heel groot assortiment aan producten zijn kan het voorkomen dat het product toch niet voorkomt op de website. Dit kan komen doordat er een ander nummer vermeld is of dat het onderdeel niet aan de database is toegevoegd.

Is dit aan de orde dan kan het verkoop- of inkoop team altijd helpen of adviseren. Door de jarenlange ervaring in het verkopen en kopen is het verstandig om juist contact op te nemen om het juiste product alsnog te vinden.

Er kan contact opgenomen worden met PLC2day door middel van een contactformulier wat aan de zijkant te vinden is. Wanneer het verzoek in de sectie commentaar gezet wordt dan neemt het verkoop- of inkoop team zo snel mogelijk contact op. Er is ook de mogelijkheid om zelf te bellen en dan is er contact met iemand van het team.

De betaalmogelijkheden

Bij PLC2day zijn er verschillende mogelijkheden om te betalen. Zo wordt de aankoop makkelijk gemaakt. De transacties van de betalingen worden veilig afgehandeld door Sisow service. De betalingen worden het liefst geaccepteerd in Euro’s maar de meest belangrijke valuta’s worden wel geaccepteerd. Het kan zijn dat er extra kosten verbonden zijn aan de andere valuta’s.

Er kan betaald worden met een bankoverschrijving, creditcard- of betaalkaart betalingen, paypal en cheques. Bankoverschrijvingen zijn het meest makkelijkst. Er kunnen aan creditcard- of betaalkaart betalingen ook kosten zijn, dit is afhankelijk van de soort kaart. Bij PayPal zou het mailadres van PLC2day doorgegeven moeten worden. Bij het uitschrijven van cheques moet deze gericht zijn aan PLC2day.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *