Originele ideeën voor relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn altijd een goed idee. Je kunt je werknemers, collega’s of klanten een cadeau schenken bij een speciale gelegenheid of gewoon, zomaar.

Ook is het geven van een relatiegeschenk leuk wanneer je lid bent van een bepaalde vereniging. Denk hierbij aan een sportvereniging of een hobbyclub.

Met veel verschillende relatiegeschenkjes in ons assortiment zit er zeker ook wat voor jou bij. We hebben een zeer ruim aanbod dus het kan zijn dat je even niet zo goed weet waar je moet zoeken. We geven je graag wat tips om de juiste keuze te maken bij het kiezen van een origineel en bijzonder relatiegeschenk.

 

Originele ideeën voor de feestdagen

Tijdens de kerstdagen en de jaarwisseling worden er veel cadeaus geschonken. Je wilt de belangrijke zakenrelaties, je personeel of de leden van jouw hobbyclub een extra attentie aanbieden. Gelukkig hebben wij veel hartverwarmende en stijlvolle relatiegeschenken in ons assortiment waardoor de kerstviering nét wat specialer wordt. Je kunt je eigen kerstpakket samenstellen doormiddel van een selectie te maken uit ons spectaculaire assortiment. Verwen de ontvangers van deze relatiegeschenken met wat bijzondere kerstartikelen. Van kerstdekens, kerstsokken en zelfs kerstballen.

Ook bieden wij verschillende decoratieve kerstartikelen aan. Een ander product wat zeer geliefd is, in onze kerst mok. Dit is een witte mok met een rood design. Hier kan je zelf nog jouw logo of boodschap op laten drukken. In het handvat van de mok zit een lepeltje. Doe er een zakje koffie en smeltchocolade bij en voilà, je hebt een top cadeau voor de koude wintermaanden.

 

Originele ideeën voor het gehele jaar door

Als je aan relatiegeschenken denkt, denk je al snel aan een aantal producten. Producten zoals een bedrukte pen, een bedrukte waterfles of een bedrukte paraplu. Dit zijn natuurlijk fantastische cadeaus om te geven, maar misschien soms ook wel een beetje voorspelbaar. Wil je jouw personeel of zakenrelatie nu écht verrassen met een relatiegeschenk, ga dit jaar dan eens voor wat anders. Hieronder volgen wat tips:

  1. Een gepersonaliseerd oogmasker: Dit is een cadeau dat niemand zal zien aankomen. Het is leuk om te geven en om te krijgen. Je kunt elk oogmasker volledig personaliseren en er een persoonlijke boodschap op laten drukken. Hebben jouw werknemers een specifieke bijnaam op kantoor of hebben ze hun target gehaald?

Laat dit dan op het oogmasker drukken.

Een ander origineel cadeau is het geduldspel gemaakt van hout. Het geduldspel is een fijne manier van ontspannen tijdens het werken waarbij je even aan niks anders hoeft te denken. Even de volledige focus op het geduldspel. Even opladen zodat je daarna weer met een frisse blik aan je werk kunt beginnen.

Een spel geven is altijd een tof idee. Het fijne aan het geduldspel is dat je dit alleen kunt doen. Het wordt door veel mensen ook gezien als een ontspanningsmomentje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *