Voordelen van de Yealink hardphone voor bedrijven

Steeds meer ondernemers kiezen voor zakelijke telefonie via een zogenaamde VoIP setup. Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van een Voice over IP systeem en de verwachting is dan ook dat op het gebied van zakelijke telefonie de vaste telefoonlijnen langzaam maar zeker zullen verdwijnen. Wanneer je kiest voor bellen via het internet voor al het zakelijke telefoonverkeer dan betekent dat ook dat je op zoek moet naar de juiste telefoon apparaten voor in het bedrijf die geschikt zijn voor bellen via VoIP. 

 

Er valt nogal wat te kiezen op dit gebied en om ondernemers te ontzorgen en kwaliteit te garanderen heeft de Belfabriek intensief onderzoek uitgevoerd en marktonderzoek gedaan naar de diverse apparaten in deze categorie. Het eindresultaat, is dat de Belfabriek zakelijke telefoons aanbiedt van het merk Yealink, die verreweg het best uit alle onderzoeken kwamen.

 

VoIP biedt meerdere voordelen voor een bedrijf
Een van de grootste drijfveren voor de verandering van vaste telefonie naar zakelijke VoIP telefonie, is vanwege de kosten en de verbeterde dienstverlening naar klanten. Bellen via het internet wordt namelijk aangeboden voor een vast bedrag per maand, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. De kwaliteit van het geluid is bovendien ook aanzienlijk verbeterd de afgelopen jaren en als klap op de vuurpijl heb je tegenwoordig tal van geavanceerde opties voor zakelijke telefonie via VoIP die het bijvoorbeeld mogelijk maken om via een app op je telefoon een overzicht te hebben van het netwerk, het aantal wachttijden en de gemiddelde gespreksduur. Al deze data is in veel gevallen een eyeopener voor het bedrijf en biedt tal van mogelijkheden om nog efficiënter te werken.

 

Vooraf geconfigureerde Yealink telefoons maken zakelijke telefonie makkelijker dan ooit

Wanneer je optimaal gebruik wil maken van bellen via VoIP dan is een belangrijk onderdeel dat je gebruik maakt van de juiste doorschakel mogelijkheden en ook een efficiënt keuzemenu gebruikt voor de klanten. 

 

Een van de grootste voordelen van de Yealink bureautelefoons van de Belfabriek, is dat deze zeer gebruiksvriendelijk zijn en een mooi grote display hebben. Een andere prettige bijkomstigheid, is dat de Belfabriek de telefoons vooraf voor jouw bedrijf configureert, zodat het slechts een kwestie is van het verbinden met het netwerk en de stroom en je direct aan de slag kan. Lastige en ingewikkelde gebruiksaanwijzingen en extra druk op de IT afdeling voor het opzetten van de telefoons is dan ook verleden tijd met zakelijke VoIP Telefonie van de Belfabriek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *