Wat zijn Corum Vastgoedfondsen?

Vastgoedfondsen zijn een beleggingsinstrument dat de mogelijkheid biedt om te investeren in onroerend goed zonder het daadwerkelijke eigendom te hebben. Een vastgoedfonds verzamelt geld van beleggers en investeert dat geld in onroerend goed. In ruil daarvoor ontvangt de belegger een deel van de winst.

 

Een van de meest populaire vastgoedfondsen op dit moment is het Corum Vastgoedfonds. Dit fonds is ontwikkeld door CORUM Investments en biedt beleggers de mogelijkheid om te investeren in commercieel onroerend goed in Europa. In deze blog gaan we dieper in op wat Corum Vastgoedfondsen zijn en waarom ze zo populair zijn onder beleggers.

 

Wat zijn Corum Vastgoedfondsen?

Corum Vastgoedfondsen zijn vastgoedbeleggingsfondsen die in handen zijn van CORUM Investments. Het fonds richt zich op commercieel onroerend goed in Europa en belegt in kantoren, winkelpanden en hotels in verschillende landen zoals Duitsland, Frankrijk, Spanje, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Het fonds heeft al meer dan 1,5 miljard euro aan beheerde activa en heeft een gemiddeld jaarlijks rendement van 7,28% over de afgelopen 5 jaar.

 

Hoe werken Corum Vastgoedfondsen?

Het concept van een vastgoedfonds is vrij eenvoudig. Als belegger kunt u geld investeren in het fonds en dat geld wordt gebruikt om onroerend goed te kopen en te beheren. Het fonds ontvangt huurinkomsten, verhoogt het kapitaal door te beleggen in nieuwe projecten en verkoopt onroerend goed wanneer het de perfecte tijd is. Als belegger ontvangt u hier een deel van, met als doel een hoger rendement op uw belegging te behalen dan met andere beleggingsinstrumenten mogelijk zou zijn.

 

Waarom zijn Corum Vastgoedfondsen zo populair?

Corum Vastgoedfondsen zijn populair onder beleggers omdat het een relatief laag instapniveau heeft, u kunt al beleggen vanaf €1.090 en u hoeft zich niet over de problemen van het dagelijkse beheer van onroerend goed druk te maken. Het is een relatief veilige investering omdat beleggingen worden gespreid over verschillende landen en sectoren. Bovendien, door te beleggen in commercieel onroerend goed, zijn huurinkomsten vaak stabiel en inkomsten en is er potentie op waardestijging van het vastgoed op de lange termijn.

 

Hoe kunt u investeren in Corum Vastgoedfondsen?

Als u van plan bent om te investeren in Corum Vastgoedfondsen, kunt u dit doen via een tussenpersoon of direct via de CORUM Investments-website. Het is een interessante beleggingsmogelijkheid, maar het blijft wel belangrijk om uw eigen onderzoek en due diligence te doen voordat u beslist te investeren.

 

Risico’s van Corum Vastgoedfondsen

Hoewel Corum Vastgoedfondsen door veel beleggers als een relatief veilige belegging wordt beschouwd, brengt iedere investering risico’s met zich mee. Beleggers moeten zich bewust zijn van deze risico’s en moeten ook hun persoonlijke financiële situatie, doelen en bereidheid om risico’s te nemen, zorgvuldig overwegen voordat ze investeren. Bovendien moeten beleggers zich realiseren dat er altijd kans is op waardevermindering van vastgoed of ongewenste wijzigingen in groei- en winstvooruitzichten.

 

Conclusie

Investeerders zijn op zoek naar nieuwe beleggingsopportuniteiten, en Corum Vastgoedfondsen bieden beleggers een interessante mogelijkheid om hun beleggingsportefeuille te diversifiëren in commercieel onroerend goed in Europa. Hoewel elk type investering risico’s inhoudt, is een laag instapniveau en de relatief eenvoudige belegging in vastgoedkenmerken die Corum Vastgoedfondsen zo populair maken. Maar zoals altijd is het belangrijk om voldoende onderzoek te doen voordat u beslist om te investeren in Corum Vastgoedfondsen, zodat u uw risico’s kunt beperken en uw kansen op rendement te maximaliseren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *